Kauntungan Perusahaan

Kita duwe spesialisasi ing desain, pabrik, adol lan menehi solusi FTTH, GEPON lan CATV

  • Hangzhou Runzhou Fiber Technology Co., Ltd, established in 2011 and located in Hangzhou,

    Sejarah Kita

    Hangzhou Runzhou Fiber Technology Co., Ltd, didegaké ing 2011 lan dununge ing Hangzhou,
    ndeleng liyane
  • We have more than 100 employees, 10% of which are senior technical staff, 15% are professional

    Pabrik Kita

    Kita duwe luwih saka 100 karyawan, 10% kalebu staf teknis senior, 15% profesional
    ndeleng liyane
  • We are a hierarchical organization with four main teams: 1. Sales team is responsible for promoting

    Tim Kita

    Kita minangka organisasi hirarkis kanthi papat tim utama: 1. Tim sales tanggung jawab promosi
    ndeleng liyane

Produk Jual Panas

Kualitas Pertama, Keamanan Dijamin

Babagan Kita

Profil Perusahaan

    erg

Hangzhou Runzhou Fiber Technology Co., Ltd.didegaké ing 2011 lan dununge ing Hangzhou, China, minangka perusahaan teknologi tinggi sing khusus kanggo riset, pengembangan, produksi lan penjualan produk GEPON, produk CATV, produk serat menyang omah lan sapanunggalane. Adhedhasar pengalaman operasi lan pemasaran 8 taun, Serat Runzhou tansaya diwasa lan bisa nyedhiyakake seri produk lan solusi lengkap ing bidang FTTx lan CATV, sing mbantu entuk momentum dadi perusahaan populer ing jagad iki .

  • 8

    0

    Personel Teknis
  • 6

    0

    Penghargaan Menang
  • 365

    0

    Kiriman Dikirim

Pangembangan Perusahaan

Ayo maju menyang level sing luwih dhuwur